Slumpad post: I tidningen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilken personlighet

| 2017-04-19, 8:06

Jag älskar ju personlighetstester och den här har jag gjort liknande förut. Här har de dock lagt till Taktik vilket är spännande. Jag fick de första gångerna Extrovert och numera Introvert. Tror det var så att jag trodde att man skulle vara på ett visst sätt, att jag känt mig lite fel, och sen insett (mognat?) att jag faktiskt är som jag är.

Här finns det, utöver bilden nedan, en hel del text att läsa utan kostnad vilket är superintressant. Stor igenkänning på många av sakerna faktiskt.

Vilken typ är du?En kommentar to “Vilken personlighet”

  1. John says:

    Jag blev INFJ-A – “Advokaten”. Tydligen ganska ovanlig vilket kanske förklarar en del…

    INFJ personligheten är väldigt ovanlig, mindre än en procent av jordens befolkning har den, fast de har trots dettalyckats lämnat ett stort intryck på världen. Som Diplomater (NF) har de en medfödd känsla för idealism och moral, men vad som får dem att sticka ut är det Planerande (J) karaktärsdraget – INFJ är inte slöa drömmare, utan personer som gärna tar konkreta steg för att uppnå sina drömmar och samtidigt lämna ett positivt intryck på sin omgivning.

    https://www.16personalities.com/sv/infj-personlighet

Kommentera