English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

8-årskalas

| 2017-04-22, 20:36

Idag var det så äntligen dags för Simons kalas. Simon själv vaknade strax efter 6 och ville gå upp. Så strax före sju bakade vi ännu en semmelkladdkaka. Vid 10 droppade det in några barn (inte så många i år som Simon ville bjuda, plus att några skulle komma lite senare). Vi knallade ut i skogen med lufthundar (ballonger i snören). Solen sken först men det var blåsigt. Efter ett tag stannade vi och kastade på lite burkar och i en rockring med bollar. Då började det snöa…

Sen var det helt ok väder (med några snöflingor, mycket sol och en hel del vind). Vi hittade en bra plats nära vatten och barnen lekte burken, byggde koja och sysselsatte sig rätt så bra. Eldexperterna kom och både grill och eld tändes. Vi hade korv och bröd, marshmallows, kakor, semmelkladdkaka med grädde. Saft, vatten och kaffe fanns som dryck.

Vi hade även med slacklinen och satte upp. Roligt! Godispåsar gömdes och hittades.

Det hela avslutades typ med att en av deltagarna ramlade och fick ett jack i pannan så vi ringde förälder och mötte upp. Fick sms-rapport senare att det var några stygn som behövdes 🙁

Tidigare kalas: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år


Kommentera