Slumpad post: Läsutmaningen 2021
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bambustrumpor från iZ Sock

| 2017-04-30, 11:47

Strömming hade bambutyg en säsong (tydligen massa bök med att trycka så därför väldigt sällsynt) och jag älskade det. Så jag har lite då och då kollat efter saker i bambu. Så fick jag ett mejl från ett företag som säljer bambustrumpor som undrade om jag ville testa. Givet!

Nu har jag haft dem i två månader och jag märker hur jag letar i strumplådan efter just ett av de paren. Idag slog jag till och beställde fler.

Sjukt mjuka och sköna och de verkar hålla väldigt bra. Märker på vanliga bomullsstrumpor rätt ofta får hål – iaf för mig.

Om jag fick önska så skulle de ha ännu fler roliga strumpvarianter – lite som Happysocks eller de som finns på Coolstuff (men med den här kvaliteten).Kommentera