Slumpad post: 8 år med Instagram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Scoutavslutning

| 2017-06-02, 21:37

Innan öppet hus hann sluta så började scoutavslutningen. Dock på samma ställe typ så det funkade fint. Vädret var lite upp och ner dock. Svinkallt hela tiden, vissa gånger sol och andra blåst och regn.

Vi gjorde några stafetter bla en där man fick en hatt och en tung rock och sen skulle springa till en back där man skulle äta chokladkaka med kniv och gaffel. Första personen fick dessutom öppna förpackningen med kniv och gaffel. Sällan jag skrattat så mycket som då. Föräldern som började gick in för kung och fosterland. Underbart!

Vi orkade inte stanna hela kvällen för jag frös alldeles för mycket (John och Simon gick hem till första regnovädret). Avslutade dagen med varm choklad och vispgrädde!Kommentera