Slumpad post: Nyknakad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skolavslutning igen

| 2017-06-09, 20:47

Det går så fort. Joel slutade lågstadiet idag. Simon har gjort halva tiden på F-3.

För treorna hade vi återigen samlat gemensamt (de som ville fick bidra med valfri summa) och all personal som haft med treorna att göra fick en liten ask (som jag fixat) med lite godis i, och ett fint kort med tack, plus ett presentkort på adlibris (som en annan förälder fixat). Hen som är it-ansvarig blev nog mest förvånad, och väldigt glad. Joel hade oxå broderat lite på gosedjurshjärtan vi köpt på IKEA till de han står närmast.

För Simons klass orkade ingen så Simon gav gosedjurshjärtan som han broderat initial på, sen fick hans fröken givetvis Pernilla Alms bok Läxfritt – för en likvärdig skola (med personlig hälsning och signerad av Pernilla).Kommentera