Slumpad post: Återvinningscentralen igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grillpremiär

| 2017-06-29, 21:01

Vi är inte någon grillande familj men någon gång ibland får vi tummen ur. Idag var en sån dag.

Hamburgare stod på menyn. Simon har senaste gångerna inte velat ha burgaren utan haft falukorv istället. Så idag fångade jag honom ute i leken och frågade om han ville ha hamburgare den här gången, han sa ja.

En stund senare när vi samlat oss runt bordet och han fick sin biff så blev det lite upprörda känslor eftersom jag inte varit så tydlig. Han tycker att hamburgerbröd med falukorv är hans hamburgare och det var det han trodde att jag frågade om. Det var inte svårare än att plocka ut en bit falukorv ur frysen, mikra, skära och lägga på grillen. Lösningsorienterad måste en vara ibland.En kommentar to “Grillpremiär”

  1. Sandra says:

    Hahaha ja de va en otydlig kock

Kommentera