Slumpad post: Isbjörnsrea
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Träna stegklättring

| 2017-07-02, 19:15

När vi målat klart för dagen ville Joel väldigt gärna klättra upp på stora stegen. Jag är uppväxt med historien om att när pappa byggde värmetorn (gamla element och gigantiska cisterner för att nyttja solvärme – redan på 70-talet!) så satte han upp en stege för mig bredvid sin som jag fick klättra på. Han förklarade för mamma att det väl var bättre att jag var på en egen stege än att jag klättrade upp på hans.

Så Joel klättrade upp. Vi knackade på fönstret så John som diskade kom ut och kollade och sen ropade vi på Simon att kolla i fönstret. Sen gick John in och Simon kom strax ner och ville oxå klättra.

– Vet John om det här? undrar Simon

och jag kunde lugnt säga att japp. De turades om att klättra upp och ner några gånger. Lite lite högre varje gång och till slut vågade Joel upp och nudda taket, men Simon kom inte så långt.

Gillar att de får testa och känna i lugn och ro var deras gränser går. Tror det är bra att känna till sånt.6 kommentarer to “Träna stegklättring”

 1. Sandra says:

  Har du inte lärt dem hoppa ut genom fönstret på andra våningen ännu?

  • Sue says:

   Hehe, det är för hårt att landa på den här tomten – plus att det är högre. Får fixa en sommarstuga där vi tränar på sånt istället 😀 😀

 2. Sue says:

  Låter inget bra… Tur att du blev en vettig person till slut ändå!

Kommentera