Slumpad post: Annan kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Anne på Grönkulla

| 2017-09-03, 17:04

Jag följer Kulturkollo men är väldigt sällan med i deras utmaningar. Den här veckan handlade det om Kulturella covers och återbruk. Tänkte direkt på Anne på Grönkulla. Linda gjorde tydligen oxå det och skriver idag om vilken Anne som är rätt.

Jag tror aldrig att jag läste böckerna, eller så gjorde jag det för jag har en av dem iaf. Älskade serien när den gick och kärleken fanns kvar i somras när jag såg den igen. När jag fått lite distans till både den och den nya som jag såg i maj så är det inte så lätt att välja en favorit.

Den gamla har sin charm men gick inte på djupet riktigt så som den nya gör. Den nya gör ondare att se och om jag fattat det rätt så är böckerna så.

Jag väljer att se det som två olika saker, som på olika sätt visar typ samma händelser. Två olika betraktare. Det är ju så att vi alla uppfattar saker på olika sätt och det visar sig här tycker jag. Så länge det kan säga tittaren något så spelar det kanske inte heller så otroligt stor roll om de håller sig till ett exakt händelseförlopp eller inte. Eller så gör det det. Helt klart är att jag gillar båda iaf!Kommentera