Slumpad post: Titta på TV
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bullbak

| 2017-11-03, 21:14

John kör oftast sockerfritt, jag har tagit bort godis och köpta bakverk, men barnen har haft tämligen fritt. Tidigare har de hanterat det bra men senaste tiden har vi märkt att det småätits typ hela tiden.

Så vi föreslog en utmaning om sockerfritt (typ) november. Fokus på att inte äta kakor (främst köpta), glass och godis.

Sen var det länge sen vi bakade bullar och visst att det är socker i dem men ändå inte vansinnigt mycket och man behöver ju inte äta mer än en nu och då. Barnen samarbetade sådär (märks att de varit hemma på lov…) så de gjorde lite olika moment helt enkelt. Joel testade att knäcka ett ägg mot pannan. Oklart om han gör det fler gånger…

Däremot så insåg jag att jag borde haft lite koll på när pärlsockret lades på…

Sjukt gott med kall mjölk till.En kommentar to “Bullbak”

  1. Sandra says:

    Ser jättegoda ut.

Kommentera