Slumpad post: Lokal service - ibland
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett gäng pokémons

| 2017-12-16, 21:45

Igår släpptes en ny legendarisk för level 5-raider – Groudon. Så det var givet att satsa på den idag (även om den är kvar en månad). Vi var inte ensamma om det. Trots rätt pissigt väder så hann vi med två raider (på den första fick alla utom Joel den så då blev det såklart en till).

Älskar hur det samlas 15 personer med ett gäng telefoner var och om det behövs så har de alltid fler konton att logga in på för att kunna köra en raid till. Underbart samarbete!

På eftermiddagen behövde jag hämta paket (i ena fanns nämligen morgondagens adventskalendersgrej). Var väldigt osugen så jag prokrastinerade. Så kollade jag pokékartan och såg två nya pokémons! 5 minuter senare var jag och John på väg i bilen med fyra telefoner. Lyckades fånga båda åt alla fyra, så tämligen bra utdelning på den utflykten. Vi hämtade även två paket.Kommentera