Slumpad post: Läser just nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett alkoholfritt år

| 2017-12-31, 16:20

Alkohol. Ett så hett ämne. Nu när jag haft ett alkoholfritt år har jag fått tacka nej i flera olika situationer och jag måste säga att det har varit enklare att ha en sån här anledning till att säga nej än att bara säga att man inte vill. Konstigt egentligen.

Det märks dock att det är känsligt för många. Att de sen ursäktar sig lite för att de ju tycker att det är gott etc.

Vid evenemang där det bjuds mer alkohol än vanligt (konferenser, julfester etc) så känns det bara skönt att inte dricka. Veta att jag har full koll på hur jag beter mig, och framför allt att jag vet att jag inte kommer vara bakis dagen efter. Me like!

Det har inte varit några som helst problem att ha denna utmaning och jag har funderat på hur jag ska göra 2018 och faktiskt inte bestämt mig ännu.Kommentera