Slumpad post: Packningslistor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sista dagen

| 2018-02-08, 22:44

Så kom då sista dagen på Riada. Overkligt. Jag som ogillar avsked har nog försökt att inte tänka så mycket på det.

Förmiddagen spenderade jag dock på Klarna (är man konsult så är man) och sen hej-då-lunch med ledningsgruppen, fixade lite på stan och sen gick jag till kontoret för sista gången. Hade lite saker för Klarna att fixa (det där med att ha börjat sitt nya jobb redan…) men främst var fokus på att tömma dator och telefon som skulle tillbaka.

Vid fyra-tiden drog ett gäng till en pub för aw eftersom jag och en till hade föreslagit det då vi båda gjorde sista dagen idag. Där fick vi blommor och en helt fantastisk present. Vi kör hipchat (såklart) som chattverktyg och de hade öppnat upp ett rum var för oss båda och sen hade de som velat fått skriva ett hejdå till oss. Detta hade de sen skärmdumpat och så fixat fotoprodukter (en mugg och en skrivbok). Sjukt bra idé!2 kommentarer to “Sista dagen”

  1. Sandra says:

    Vilket minne ❤️

Kommentera