Slumpad post: Nutidsorienteringen 2011
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varför Klarna?

| 2018-02-12, 7:44

Hade någon frågat mig i somras hade jag inte sagt Klarna. Men så någon gång under hösten kom tankarna. Jag lekte med tanken när jag var där på tisdagarna. Först kändes det inte alls lockande att gå till samma kontor varje dag. Ju mer jag funderade desto mer ok började det kännas för att till slut övergå i tämligen lockande. Efter fem år med väldigt hattiga veckor kände jag att jag ville landa. Men det fanns fler saker.

 • Ett team som jobbar tajt tillsammans. Har ju mest varit ute på egen hand senaste åren. Vissa enstaka uppdrag har vi varit flera på.
 • Teamet består av personer jag beundrar för deras kompetens och jag har jobbat med dem tidigare så jag känner till både styrkor och svagheter.
 • Geografiskt läge. Rätt najs att åka till Hötorget och inte längre. En hel del uppdrag jag har haft har varit längre bort (norra vasastan, kungsholmen, solna etc).
 • Nytänk inom organisationen där de genom åren testat en hel del olika saker. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av det.
 • Coacha team oftare. Märker hur roligt jag tycker det är när jag träffar team och får lyssna på deras utmaningar och kunna föreslå förbättringar och då framför allt kanske tekniska kring verktygen men även andra delar.
 • Hoppas kunna bidra till organisationen med mitt engagemang. Exakt hur får vi se.
 • Många möjligheter med ett större bolag. Hitta områden jag gillar men inte visste fanns?
 • Får fokusera på en kund även om det finns många områden. Min hjärna har gått på lite för högt tryck senaste två åren (med bla teamleadroll) så nu blir det skönt att kunna fokusera. Fokusera längre på saker och inte bara vara lösningsorienterad.
 • Kunna jobba hemifrån oftare, eller egentligen inte det i sig utan att kunna styra mer fritt. Hur jag bokar mina dagar helt enkelt.
 • Ej fokus på att tidsrapportera utan på att leverera värde. Ovant men skönt. Som konsult, särskilt som expertkonsult blir det fokus på timmar. Så nu gör jag mitt jobb och det räcker bra.

Finns säkert fler saker men framför allt ska det blir spännande att se hur det känns om ett år!2 kommentarer to “Varför Klarna?”

 1. Sandra says:

  Låter toppen!!!!

Kommentera