Slumpad post: Stor mage
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det där med sömn

| 2018-03-11, 9:47

Under småbarnsåren är sömn en sak man verkligen har stort fokus på. Plötsligt är det inte så och jag har inte riktigt hängt med. Inga småbarn längre?

Sen vi gjorde om Simons rum i somras så sover han nästan alltid där, ibland vill han somna i vår säng och blir buren in till sin.

De somnar mellan halv 9 och 11 och ibland före oss – dock är det på lov som de är vakna så länge. Sen får man på veckodagarna väcka dem runt 7. Simon kan ibland vakna före 7 men det är på lediga dagar endast.

Så sen en bra tid tillbaka kan man bara skylla sig själv om man inte får tillräckligt med sömn. Jag som har som fokus att försöka sova 7 timmar per natt brukar somna runt 10 och klockan ringer 6. Dock har jag en förmåga att vakna redan vid 4 eller 5. Oklart varför men det var en ovana jag fick redan i Uppsala. Sjukt irriterande att inte kunna somna om. Ibland går jag upp men oftast ligger jag och funderar och har valt att se det som tid att få reflektera över saker och ting eftersom jag känner mig för trött för att gå upp.Kommentera