Slumpad post: #4/52 Uno
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Resa utan dator

| 2018-03-23, 16:16

Resa utan dator. Undrar när jag gjorde det senast. Måste vara en hel evighet sen. När jag rest i jobbet så har jag ju alltid dator med och privat så har vi inte rest supermycket egentligen sen vi fick barn (3 utlandsresor, 7 “fjäll”-resor, och ett antal sverigeturnéer på somrarna) men på de vi gjort har jag nog alltid haft dator med. Dels för att jag velat/behövt ha lite koll på jobbsaker men oxå för att jag bloggat.

När vi nu sticker till Björkliden snart åker vi tåg och packningen behöver minimeras. Plus att jag har två fina kollegor som sköter biffen jobbmässigt när jag är borta. Hurra! Blogga får vi se om jag gör via telefonen eller tar det när jag kommer hem.Kommentera