Slumpad post: Aktivitetsfältet på sidan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snowboard

| 2018-03-30, 17:05

Barnbacken här är tämligen platt så vi kom överens om att testa snowboard, något vi pratat om tidigare.

Först skulle bara John och Joel men så kom jag och Simon överens om att det var ett väldigt bra tillfälle att testa.

Så här efteråt… Nåja vi fick grejerna och tog oss till backen. John och Joel verkade fatta väldigt snabbt, och jag lyckades knappt ta mig ner. Gjorde en rejäl vurpa nedåt där jag smällde ihop tänderna men inga större bitar lossnade iaf men det känns lite vassare… Lite värre med nacken som fick sig en stöt. Så jag tog mig ner till Simon som lackat ur lite. Hjälpte honom att testa lite mer. Sen kom han och jag överens om att ta skidor istället.

John och Joel höll ut i 2,5 timme och Joel vill gärna köra igen. Borde ha lyssnat på magkänslan tänker jag nu och hoppas att nacken inte blev sämre… Bara att inse att jag är tant och ska välja aktiviteter med omsorg 🙂

Och att den där backen inte är så platt ändå!Kommentera