Slumpad post: Symaskinsinfo
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite helgfix

| 2018-04-22, 20:30

I fredags kväll var det 24 grader i sovrummet. Jag var så trött så jag orkade inte bry mig men John orkade, så värmeväxlaren åkte ut. Idag tog vi tag i att rycka bort så mycket murgröna som möjligt på baksidan (vi vill inte ha men den är tämligen svår att bli av med och tydligen inte bra om hundar äter) när Raffe sov, vi tog även bort förra årets humle.

Nu finns det plats för nya växtligheter och vi får se hur det blir med en hund på baksidan…

John har tvättat cyklar, och meckat med lite cykelkorgar (vi har köpt en till Raffe) och jag har röjt en surdegshög med papper! Har fyllt i papper för att Simon ska få Visa elektron, swish och bankid, plus anmält Raffe till Jordbruksverket.

Simon fyllde som sagt år, vi hade städdag och så stack John och Joel och beställde en cykel åt Joel. Sommardäcken ligger och väntar på oss men det kommer ju fler helger.

Med Raffe har vi börjat träna lite på att gå i koppel och vi får se hur det går till veckan men det är dags att göra lite miniutflykter tänker jag och sen följande veckor ta sig längre och längre (plus ta emot besök).

Nu kommer jag strax att sussa väldigt gott tror jag!4 kommentarer to “Lite helgfix”

  1. Sandra says:

    Oj är murgröna giftigt de visste jag inte. Tack för tipset. Konstigt inte sanna gert sig på det hon är ju tokig i allt farligt, inte ens 4 år o varit på avgiftning 2 gånger redan

    • Sue says:

      Haha, nja inte supergiftigt men de kan få ont i magen och bli hängiga och sådär. Även tuja som vi har i trädgården men som sagt inte supergiftigt så det får va kvar. När vi hade Paffy var ingenting giftigt som jag minns det 😉

Kommentera