Slumpad post: Det hände igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I bil och cykelkorg

| 2018-05-02, 21:03

Eftersom Raffe är lite försiktig av sig så kör vi träning på fler och fler fronter.

Vi vill ju kunna ta oss runt hyfsat fritt i sommar och då är det cykel som gäller. Raffe är för liten för att springa bredvid så vi har köpt en cykelkorg och jag tänkte börja träna honom på den. Idag fick han sitta en liten stund bara, och så la jag ner lite godisbitar på botten. Ingen panik och innan han tröttnade lyfte jag ur honom.

Nästa övning innebar att vi gick upp till garaget och satt en stund i bilen. Det var mer än superläskigt tyckte Raffe. Jag satte mig i baksätet med honom i famnen och han var blixt stilla och darrade. Jag småpratade lite, klappade och gav godis från tuben vi har. Först när jag höll det precis framför gapet på honom tog han den. Så vi satt inte så länge i bilen.2 kommentarer to “I bil och cykelkorg”

  1. Sandra says:

    Ja de e mycket som e läskigt när man e liten.

Kommentera