Slumpad post: Vilken dialekt har du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En valp till!

| 2018-05-07, 21:19

Idag stack jag på lite längre lunch där vi tänkte jobba båda men det blev lite si och så för valparna ville aldrig vila. Nästan 2,5 timmes lek blev det och med tanke på solen så var Raffe verkligen helt slut. Eftermiddagen orkade han inte särskilt mycket – lite skönt tyckte barnen som han inte bet och skällde så mycket på (kul med valp? inte alltid).

Selma är en labradoodle (ny ras för mig) och endast en vecka äldre. Något större men vikten var visst densamma.

De började lite avvaktande men sen satte de fart. Raffe kommer dock att få passa sig om han vill ha kulorna kvar för han har lite jucktendenser och det vägrar jag ha en hund som har.

Sjukt roligt att se hur de kastade sig runt helt vilda. Raffe drack dessutom ur en vattenskål där och gick nerför trappan från altanen. Mycket nytt! Det gick dessutom bra att åka själv med honom i bilen.En kommentar to “En valp till!”

  1. Sandra says:

    Vilken toppendag du haft Raffe, håll hårt i kulpåsen ja tappade bort min

Kommentera