Slumpad post: Den här helgen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bland vitsippor

| 2018-05-09, 21:52

Fick en syn av Raffe i ett vitsippshav och har tänkt att jag skulle få till det. Har dock glömt bort varje kväll före det varit försent. Så ikväll hann vi iväg i hyfsad tid. Vi vet ju inte riktigt med Raffe för vi har inte gått så långt tidigare men jösses vilken förbättring det blivit med vår övning med honom!

Både Joel och Simon var med och det är bra för oss alla!

Inte helt enkelt att få till bra bilder ska dock erkännas och ingen var väl egentligen som min vision men klart nöjd ändå! Och såklart väldigt nöjd med att det fortfarande är vitsippor kvar.2 kommentarer to “Bland vitsippor”

  1. Sandra says:

    Jättesöt, fota hundar e jäkligt meckigt…de posar sällan som man vill el sitter still

    • Sue says:

      Det var svårare än jag räknat med… man hinner tänka att “det där blir en skitbra bild” och sen är det över innan man ens hinner ta upp kameran. Och att få tillbaka hunden dit… glöm det. Nåja det var roligt iaf!

Kommentera