Slumpad post: Mycket nöjdare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I sängen

| 2018-05-17, 18:10

Raffe har sovit väldigt bra i sin korg bredvid vår säng. Fram till 4-5 på mornarna och när han väl vaknat då så vill han busa. Så vi har gått ner. Så märkte vi att han kissade och lekte mindre och mindre och vi kunde somna om i soffan rätt snabbt. Så i förrgår när han vaknade vid fyra och satt där och tittade på mig glatt så testade jag att ta upp honom i vår säng. Efter 5 minuters bus somnade han och sov till efter 6.

Hurra!

I morse gjorde jag samma och han sov helt ok till strax efter 6. Inte vill han följa med ner sen heller utan bara tittar på mig när jag ska gå ner. Han kan ju inte hoppa ner själv så…2 kommentarer to “I sängen”

  1. Sandra says:

    Älskar hund(ar) i sängen…myyysigt…

Kommentera