Slumpad post: Lådplacering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Latios

| 2018-05-25, 20:53

Efter att Latias var här en månad var det Latios tur. Vi körde en raid ganska tidigt (tror hela familjen med Raffe men kan minnas fel, kanske var inte barnen med?). John fick den direkt, ingen annan.

Så har jag inte fått ihop det riktigt med när det varit raider. Så härom igår var det en vid Säl på torra land som ligger närmast så jag kollade om någon ville med – nope, så jag tog min och barnens telefoner och körde på alla tre. Funkade fintfint och sen lyckades jag fånga den åt Joel, men inte åt mig och Simon.

Idag var det så dags för en på Nyllet och jag tog med mig Simons telefon. Fångade den på första försöket åt honom. För mig så smet den, trots tre great i rad (hade ett uppdrag på det nämligen) men till min stora lycka var det en raid till som alla skulle vidare till, vid Bergholmstorpet. Där lyckades jag fånga den åt både mig och Simon!

Väldigt skönt att ha det kirrat så blir planeringen enklare – även om den är kvar i nästan två veckor till…Kommentera