Slumpad post: Raikou
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inkallning lös

| 2018-06-23, 15:49

Vi har varit rätt dåliga på att gå promenader (Raffe har inte velat) men ännu sämre på att låta Raffe springa lös (vi har inte vågat). Nu har vi börjat våga lite för att träna på inkallning och att han ska få leka mer.

Vi har varit på gräsplätten nära oss (där det finns staket mot vägen) ett par gånger och han älskar det verkligen. Precis som barnen.

Idag när John skulle såga lite brädor (bygger nya lådor till framsidan) så stack jag, barnen och Raffe till en skogsäng i närheten. Där vågade vi släppa och träna på att han ska ha koll på oss.

Vi hade olika godis alla tre och rörde oss runt, ibland ropade vi och han rusade runt helt lycklig! Nu ligger han och snarkar i sin biabädd.

Att han sen lärt sig Hit tämligen bra känns fint. Han stod och åt godis hos Simon när jag ropade Hiiit och lämnade direkt och kom till mig. Oklart om det var köttbullen jag hade som lockade eller om han har koll. Vi kommer helt klart att återvända till den ängen och livet med hund blir bara roligare och roligare!Kommentera