English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Specialpokémons

| 2018-06-23, 14:30

Det är fortfarande bara tre generationer pokémons som kommit till Pokémon Go men då finns det specialare – såna som inte har egen plats i pokédexet.

Det finns några som har skillnader på hon och han och när jag nu läser på lite mer om det så finns det på många fler pokémons än jag visste – visuell skillnad alltså. Inser att jag nog inte ska gräva mer i det…

Det finns pikachu som ibland dyker upp med olika hattar.

Det är fler och fler av dem som dyker upp som shiny. I början fick jag knappt någon men nu har jag samlat på mig ett gäng.

I maj så kom helt plötsligt Alolan pokémons – bara en pokémon,Exeggutor, inledningsvis som efter någon dag försvann igen. Nu, i samband med att vänfunktionen introduceras så dyker det tydligen upp fler och idag på morgonen dök Rattata upp som det vid garagen så jag och John stack dit och fångade den åt alla.

Sen finns det såklart kombinationer så man kan ha hur många olika pokémons som helst där ingen är lika…

Listar de shiny jag haft (en del har jag ju utvecklat…) och om jag tolkar infon rätt är det 16 av 60 möjliga (just nu för det verkar vara fler på g att släppas). Ett spel som aldrig tar slut helt enkelt!

  • Dratini -> Dragonair -> Dragonite
  • Charmander -> Charmeleon -> Charizard
  • Pikachu -> Raichu
  • Kabuto -> Kabutops
  • Larvitar -> Pupitar -> Tyranitar
  • Swablu -> Altaria
  • Kyogre

Alolan är lättare att lista och där vet jag inte hur många det just nu är möjligt att få…

  • Exeggutor
  • Rattata -> Raticate

Samtidigt laddar vi för generation fyra!Kommentera