Slumpad post: Vad betyder orden?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klimatkontot

| 2018-06-26, 10:01

Har länge tänkt att jag borde kolla lite mer på mina/våra utsläpp. Vi klimatkompenserar ju via Trine men jag ser det mer som att vi investerar i varje kampanj som kommer ut för det är en så sjukt bra grej.

I helgen reggade jag mig äntligen på klimatkontot.se och fyllde i svar på ett gäng frågor. Hade ju i mitt fokus för 2018 med inköpsminimering men måste tyvärr erkänna att det går sådär. Det är bättre än tidigare men ändå är förbättringspotentialen stor.

Medelsvensson förbrukar 8 ton per år så jag ligger där. Vilket inte alls känns bra för jag tycker verkligen att vi har dragit ner en del.

Tittar man på vad vi har kompenserat via Trine så var det 18 ton förra året vilket inte täckte hela vår familjs konsumtion tyvärr, men i år ser det klart bättre ut då vi redan har investerat så det ska mina med 40 ton.

Behöver ändå fundera på hur vi ska minimera våra avtryck.Kommentera