Slumpad post: Vårens jobb
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilfix

| 2018-06-30, 15:31

Idag tog vi tag i några surdegar kring bilen. I slutet av april insåg jag att vi inte har dubbdäck och således kan vi ha kvar vinterdäcken på utan böter. Det gjorde naturligtvis att vi inte fick tummen ur. Förrän idag!

När det var gjort så körde vi ner till huset för att städa bilen. Barnen tömde den och dammsög sen. Jag stod för att rensa, sortera och lägga in igen. Raffe ville givetvis vara med en sväng och det fick han.

Efter lunchen drog vi till biltvätten där vi även passade på att tanka bensin och spolarvätska. Raffe hanterade biltvätten galant. Vi köpte även en lampa då vi härom dagen råkade notera att vänster strålkastare inte lyste. Väl hemma tog jag tjuren vid hornen och bytte lampan direkt.

Sen kunde jag gå hem och bocka av

  • Sommardäck
  • Framlykta
  • Städa bil
  • Tvätta bil

Känns mycket bra!Kommentera