Slumpad post: Ringar på vattnet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli

| 2018-08-01, 9:48

Ledighet, bad, sjuk hund och mycket värme sammanfattar väl det hela.

Familj. Vi har verkligen hängt mycket tillsammans i sommar. Jag och barnen har 19 dagar i rad med kvällsdopp (John och Raffe har varit med några gånger). Varit en sväng i Halmstad (inkl Liseberg). Känns som att vi slappnat av och inte haft så många måsten. Vi har diskuterat skärmnyttjande, stillasittande och läsningen en del dock… Kollat på Ant-man!

Hälsa – träning, kost och sömn. Här har jag skärpt till mig efter halva månaden (vägde mig…) så drog in begränsningar på sötsaker igen. Vi har badat varje dag i juli (nästan). Cia har hälsat på och gett massage, jag testar ny naprapat och har testat lymfmassage. Sovit bättre än på väääldigt länge och jag har nog slappnat av mer än på extremt länge. Slarvat med mobilen på kvällen – behöver egentligen stänga av den tidigare känner jag.

Hobby. Tappat lite gnistan att blogga pga värmen. Orkar inte vara i hobbyrummet (=bastu) och där har jag bäst tillgång till bilder och med bilder är det roligare att blogga. Däremot instagram har funkat bra. Vi har gjort armband! I övrigt har det varit för varmt för att pyssla…

Miljö och ekonomi. Kört bil över 200 mil så det är väl sådär, tar bilen till Flaten och har skjutsat hit och dit men men. Inte alls handlat särskilt mycket och fortsatt investera i Trine.

Jobb. Varit väldigt mycket ledig i juli och på jobbet har det varit väldigt lugnt så jag har kunnat starta i bra takt och fundera lite på hur jag vill ha det, vad jag ska fokusera på och så. Dessutom har kontoret AC!

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera