Slumpad post: Fokus, mål och sånt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällarna just nu

| 2018-08-02, 9:48

John och barnen är hemma (Raffe oxå) medan jag jobbar. Lite lyx för mig att komma till AC faktiskt och väldigt lågt tempo på jobbet. Trots lite bök med resväg (SL renoverar lite på min vanliga sträcka) men faktiskt helt ok – särskilt nu när de flesta andra som reser samma väg verkar vara lediga.

När jag kommer hem runt 16-17 så är maten ibland klar annars hjälps vi oftast åt (eller så slöar jag en stund). Vi äter, pausar en stund och sen packar vi ihop badkläder och drar till Flaten. De flesta gånger stannar John och Raffe hemma.

Väl hemma drar vi och leker på ängen med Raffe. Sen är det kvällis och klockan brukar då ha blivit 10… så bara att hoppa i säng.

Vips är det morgon igen. Lite skönt att släppa alla påhittade måsten som jag ibland har. Försöker få till en bloggpost per dag och instagramma – lite för att jag ska komma ihåg vad vi har gjort (älskar ju att läsa/titta tillbaka).Kommentera