Slumpad post: Husmingel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första dagisdagen

| 2018-08-20, 22:00

Det var lite smånervöst att lämna Raffe idag före vi gick till skolstarten. Jag kom dock dit och gick in i slussen och sen kom en som vi träffat förut och hälsade på Raffe. Lockade lite med godis och sen gick jag.

Det var sjukt tomt hemma sen. Ingen John, inga barn och ingen Raffe. Vet faktiskt inte när jag hade det så senast – typ veckan före 15 april kanske?

Vid två-tiden skulle vi hämta honom och då var barnen hemma. Joel hakade på eftersom han kanske kommer hämta senare i veckan. Vi kom dit lite före och då var de precis tillbaka efter en promenad så vi ställde oss bakom en häck så att Raffe inte skulle få syn på oss. Han var lite tveksam till att gå in såg vi.

Sen fick vi komma in och hämta honom. Snacka om lycklig när han fattade att det var vi. Det hade gått bra, de fick smöra en del eftersom han är så försiktig men han är inte första hunden som är så.

Snacka om att han sov sen. Imorgon är det 9-14 igen och sen får vi se hur vi utökar det senare i veckan. Tanken är att han oftast bara kommer vara där 3 dagar då jag kan jobba hemifrån de andra två och då ser jag ju fram emot att ta lunchpromenader med honom!2 kommentarer to “Första dagisdagen”

  1. Sandra says:

    Åh lilleplutt så mycket nya intryck. Förstår han sov som en sten sen.

Kommentera