Slumpad post: Just nu - samlingsöversikt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ernman, Malena & Thunberg, Svante: Scener ur hjärtat

| 2018-09-03, 7:48

Vilken otrolig bok!

Genom 92 olika scener får vi följa familjen oerhört nära samtidigt som det blandas upp med vår värld och hur den mår. Imponerande att skriva om allt detta med ett sånt driv.

Jag har följt Malena på instagram i ett antal år och det var oerhört intressant att via boken få ta del av hennes liv bakom kulisserna på sociala medier. Det ger verkligen perspektiv. Man får aldrig hela bilden via sociala medier.

Vilken otroligt tuff resa de har haft och jag imponeras av modet att öppna upp så här mycket. Tror att det är viktigt för många andra att kunna läsa och förstå att de inte är ensamma om att slåss, om att gå på knäna, bryta ihop etc.

Liven vi lever idag är speciella och kräver mycket av både oss människor men framför allt mycket av vår jord. Något som måste förändras. Måste nu. Inte sen. Sa jag att boken är viktig?

Scener jag minns lite extra: 57: Våffeldagen – där vardagen med speciella barn (och vuxna) visar sig och hur långt vi föräldrar ibland sträcker oss. 74: Den nya valutan – vår ekologiska okunskap.Kommentera