Slumpad post: Kryddhylla 2.0
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Saknat

| 2018-09-08, 8:30

Jag stack måndag för middag och kom hem torsdag lunch typ. Längesen jag varit borta så länge och definitivt inte sen vi fick Raffe.

Jag har chattat lite med både John och barnen (och dem alla i samma chat oxå) men vi rings inte direkt och jag tror att ingen är direkt missnöjd eller sänkt av saknad.

Det jag insåg i Barcelona nu var att det var Raffe jag saknade mest och funderade lite på det. Kom fram till att det nog beror på att han ju inte vet att jag kommer tillbaka, eller när. John och barnen vet ju och då är det alltid enklare att hantera.

Så när jag kom hem i torsdags strax efter lunch så vilade jag lite, jobbade lite och gick sen och hämtade Raffe på dagis vid halv 3 och jösses vad han tjöt av lycka. Tills vi kom ut och han började sniffa och glömde bort mig helt.En kommentar to “Saknat”

  1. Sandra says:

    Förstår din känsla till 100%

Kommentera