Slumpad post: Veckorna på Lanzarote
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Attityd

| 2018-10-05, 21:59

Idag när jag lämnade jobbet vid kvart i fyra insåg jag att jag 1. hade rätt få steg, 2. skulle baka kakor till morgondagens försäljning med scouterna 3. hoppades hinna två avsnitt av The Flash.

Mitt tidigare jag skulle sucka lite och fundera på om jag skulle skjuta upp något. Mitt nya jag valde att tänka på helt andra saker på hemvägen. Väl hemma hade jag 5000 steg – behövde 3000 till vilket är en hyfsad promenad.

Vi käkade middag och softade med ett Flash-avsnitt, sen gick jag, John och Raffe en härlig långpromenad (fajtades lite med några pokémons oxå). Tänk att skog kan vara så härligt. Skog i mörker. Fina grejer.

Väl hemma bakade jag. Insåg att det är ganska skönt att baka och jag fick fin hjälp av Joel med att rulla kakorna. Medan kakorna var i ugnen så passade vi på att se ett avsnitt till av The Flash.

En bra kväll helt enkelt.Kommentera