Slumpad post: Stegtävlingspris
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kickoffen i september

| 2018-10-23, 8:39

Bättre sent än aldrig så kommer lite från kickoffen vi hade andra fredagen i september.

Platsen var Kungsträdgården och det var tämligen mäktigt att höra Sebastian stå och berätta om sin vision om att störa de traditionella bankerna som alla har pampiga kontor runt Kungsan. Efter lite snack och mingel så delades vi in i grupper och skulle göra uppdrag på stan. Sådär roligt (men det gav steg iaf). Vi mellanlandade sen på ett hotell där man kunde göra lite olika aktiviteter. Vi valde att mest softa och snacka. Givetvis klädde vi ut oss då det tydligen enligt tradition är maskerad.

Vi blev Los tres gringos med enkla grejer från Buttericks. Rätt roligt ändå. Sen var det “parad” ner till Café Opera och det tre delarna där som vi hyrt. Mäktigt med musik och fullt av utklädda människor på gatorna. Sen rosa matta istället för röd såklart.

Middagen intogs stående och var nio olika smårätter (minst) som nästan alla var suveränt goda. Eftersom jag numera är tant så drog jag hem vid 10-tiden eller så – mycket nöjd och trött.Kommentera