Slumpad post: Enhjuling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Roligheter framöver

| 2018-10-29, 19:18

Det är ofta man bokar saker långt fram i tiden (ibland lite extremt) och det gäller att ha koll på biljetter (och ibland vem man bokat det med). Jag har allt i mejlen såklart, och saker med tid och datum bokas in i kalendern givetvis. Däremot så insåg jag att jag ibland får ägna lite tid åt att hitta biljetterna i mejlen så sen något år tillbaka har jag en rutin att jag sparar ner i dropbox.

Datum aktivitet deltagare

De tre sakerna gör att jag har koll. Det är snabbt att plocka fram när det är dags. Plus att det är lite roligt att gå in och kolla i mappen ibland för att få längta lite. Att göra dessa listor är såklart ett annat sätt att få längta lite. Senast var i augusti så det har dykt upp lite mer och just nu njuter vi av höstlov tillsammans jag och barnen.

 • Ugglas show tillsammans med Nina
 • Djungelboken med Sanna och alla kids (de åker bort över jullovet så vi kan inte gå då)
 • Torkild Sköld (Personligt ledarskap) med Lotta. Sett honom som en del i en större grej och gillade
 • Nitro Circus som varit bokat sen länge
 • Sykväll i vår lokal
 • Squeezing the Christmas Ball’s på en lokal restaurang med Sanna
 • Så som i himlen med Sanna. Vi försöker gå på något varje halvår
 • Träffa gamla kollegor (gamla rävarna brukar vi säga) har vi försökt sen i april men nu lutar det åt januari
 • Lite luncher/frukost med folk jag känner försöker jag få till då och då
 • Hoppas på flera morgonkaffe kring produktivitet fram till jul
 • En del pokémonevenemang dyker det säkert upp oxå
 • The Illusionists med barnen

Kanske någon skidresa och sväng till Halmstad med inget fast planerat ännu.Kommentera