English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

100 dagar i rad

| 2018-10-30, 20:01

Idag har jag gått mer än 8000 steg om dagen i 100 dagar. Att min app som har koll åt mig strulade till det i söndags skiter jag i. Men jag kan erkänna att det stör mig lite. Bara lite.

Tänkte iaf att jag dokumenterar det hela så har jag hela tiden koll på det och har streaken för min egen skull.

  1. Appen Mi Fit som synkar med bandet. Och här vet jag att jag kom över 8000 i söndags för jag var nära att inte göra det och då har man alltid koll i den här familjen. Men av någon anledning kom inte sista promenaden med…
  2. Google Fitness som går på hur mycket jag går med telefonen. Den blir ofta högre än aktivitetsarmbandet men ibland mindre om jag inte haft med telefonen.
  3. Min Band Notifiy som ger massa mer funktionalitet och som synkar med aktivitetsarmbandet där jag har över 8000 steg.

Sådär. Och hade man kunnat så skulle jag uppdaterat manuellt men se det funkar inte. Och vi gillar ju enkelheten…

Att ha gått 8000 steg om dagen har inte varit enkelt. En ganska stor utmaning för mig. Har insett att jag har rört väldigt mycket mindre på mig tidigare. Nu sista månaden har det gått bra mycket enklare och jag märker att jag tycker avstånden har krympt.Kommentera