Slumpad post: Ringer tvättmannen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En show i min smak

| 2018-11-09, 22:20

Igår träffades jag och Nina vid Göta Lejon för att käka middag (och babbla ikapp) och sen gå ner till Magnus Ugglas show “Varning på stan nu mår kung i baren illa igen” som spelas just nu.

Halleluja vilken show! Minns att jag var på Uggla på Skansen en gång och gillade mycket.

Det här var dock sjukt bra. Jag kan sällan släppa annat och bara njuta men här gick det hur bra som helst.

Hela uppsättningen var suverän. Allt från folket på scen, upplägget/storyn som de berättade, figurerna som fick vara med, låtarna, scenen och ljuset. Sen hade vi väldigt bra platser oxå, rad 9 i mitten.

Efter att ha gått igenom sitt liv/sin karriär avslutades det hela med allsång (alla stod upp) av Jag och min far. Inte så lätt att sjunga med en klump i halsen dock och det var nog inte många ögon som var torra.

Fast, gillar man inte Uggla och hans låtar så gillar man nog inte detta, såklart.2 kommentarer to “En show i min smak”

  1. Nina says:

    ❤️ tack för en toppenkväll vännen

Kommentera