English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Byteshandel

| 2018-11-12, 20:19

Vi något uppdatering i år så tillkom vänner i Pokémon Go och med vänner kan man byta pokémons. Det är först när man når sista vännivån som det blir riktigt bra att byta så vi har legat rätt lågt med bytandet.

Tills i helgen då vi kom på att vi borde byta de få vi har kvar från juli/augusti 2016 – då är man nämligen garanterad en “lucky” pokémon. Inte för att någon av oss egentligen vet vad en lucky innebär, men iaf.

Så nu har vi varsin.

Idag var vi på legendarisk raid igen. Vi pallar sällan synka in de där raiderna i allt som händer och nu är den här Gitatina bara kvar en vecka. John fick den på raid igår så vi försökte idag igen. John fick sin andra och jag fick ingen. Så kom vi på att vi ju kan byta!

Kollade lite på vad jag hade som John inte hade och hittade en shiny Swablu. Tror båda var nöjda med bytet!

(man har inte roligare än man gör sig)Kommentera