Slumpad post: Koll på juli
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hoover, Colleen: Det slutar med oss

| 2018-11-12, 8:53

Köpte när jag var på aw:n i onsdags och den förhandssläpptes visst för oss på eventet! Började läsa och sen hade jag rätt svårt att släppa. Hade massa annat på gång så jag var tvungen men i lördags kväll klämde jag andra halvan.

Viktig bok. Inte som vilken romance som helst, eller bok för den delen. Att växa upp i ett hem med en förälder som slår den andra föräldern. Händer tyvärr för ofta och alla böcker om detta är viktiga.

Fast läs inte baksidan eller beskrivningen på nätet för jag tycker den är lite fel och inte riktigt ger en bra bild.

Gillar upplägget med både nu- och dåtid. Båda ger perspektiv och information. Det var svårt att veta hur utgången skulle bli och jag hade inte kunnat förutsäga vad som skulle ske och det uppskattar jag verkligen.

Läs den och få insikt i ett viktigt ämne!Kommentera