Slumpad post: Nattuggla
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite slappare

| 2018-11-18, 21:15

Idag hade jag inte något inbokat. Tog en morgonrunda med Raffe före frukost och efter frukost kollade vi på en supergirl. Strax före 11 stack jag och Simon till bibblan för att lämna en bok, och hämta två reserverade. Han läser just nu Percy Jackson och äntligen slipper jag tjata om att han ska läsa!

Duschade Raffes skägg och ben – blir ju lite smutsigt i det här novembervädret. Pannkakslunch och sen slöade jag i soffan med en bok. Raffe sov bredvid. Hade hela tiden en känsla av att det var något jag borde göra.

Joel skulle med en kompis till Bounce och när vi skulle fixa mellis kom jag på. Gah, grejerna från baksidan skulle jag köra till tippen ju (tänker inte berätta exakt hur länge det har stått på todon…). Innan jag hann tänka tanken att göra det en annan helg så tog jag bilnyckeln och fick med mig Simon till tippen. Passade på att tanka på hemvägen.

Borstade Raffe (ett dåligt samvete rätt ofta) och fixade med lite grejer. Efter middagen spelade barnen ett tag innan vi kollade på supergirl och under tiden passade jag på att laga Simons byxor. Något jag oxå skjutit på men nu insett att typ ALLA byxor antingen spruckit vid knät och/eller i rumpan. Nu är fem par byxor fixade.

Do it blir dagens motto helt enkelt!2 kommentarer to “Lite slappare”

  1. Sandra says:

    Gud vad du e flitig

Kommentera