Slumpad post: På den gamla tiden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nitro Circus

| 2018-11-28, 19:35

Biljetterna bokades i oktober förra året och igår var det äntligen dags. Tele2 Arena för första gången för oss och vi var lata och tog bilen. Skulle sluta vid 10 så det kändes helt rätt.

Tämligen hög volym men efter tips från John hade vi med hörselkåpor till oss och det var vääääldigt bra. Vi slog på stort och köpte godis och dricka på plats eftersom man inte får ha med något. Simon drack upp sin dricka före det började och gick sen på toa fyra gånger (två under föreställningen) – utöver den vi gick före det började. Föredömligt många toaletter dock (och den här gången var det kö på herrarnas under pausen). Själv smällde jag i mig min godisdel före allt började. Joel kollade förvånad på mig. Heh.

Barnen hade tydligen rätt bra koll på en del av de som var med. Själv kände jag inte igen ett enda namn.

Sjukt imponerad! Att de vågar… Alla tre var väldigt nöjda och vi kan absolut tänka oss att gå igen. Flera gånger bara gapade vi och kollade på varandra. De inledde med att på storskärm visa fails – för att sätta rätt förväntan. Läskigt!

Jag slogs av hur enkelt det var. Vi hade bokat, vi åkte dit, parkerade, hittade platserna, kollade och tog oss hem. Sån sjuk skillnad från för några år sen då såna här saker inramades av mest bök. Tror jag blivit lite rädd för att göra saker pga det.

Först framåt 11 kom vi i säng så ingen var särskilt pigg idag.Kommentera