Slumpad post: Nässelfeber igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Soft julafton

| 2018-12-24, 22:24

Vi preppade lite lagom igår. La fram en åkmadrass som barnen skulle få och sen så gick inte Joel och la sig förrän skitsent (fick ryck och städade sitt rum och det vill man ju inte störa) så han hann se den föra han somnade. Skinkan tog svinlång tid i ugnen så först framåt halv 11 kunde vi provsmaka. Köttbullarna sköt vi upp till idag, precis som inpackningen av de sista klapparna.

Idag vaknade jag tidigt och flyttade ner i soffan med Raffe och vi somnade om. Frukost och sen promenad där barnen testade nya åkmadrassen (vi glömde dock hjälm!! Trots att vi tog ner dem från vinden igår…). Raffe var med och skällde på dem.

Sen skärmade barnen medan jag och John fixade jullunch. Vi åt och sen gick vi ut igen, för att hinna hem till ungefär 14.00 då Simon förhandlat till sig att paketen skulle öppnas. I år valde tomten att inte komma hit pga risk att bli utskälld. Vi tror det var ett klokt val.

Lagom mängd paket för första gången. En del upplevelser så som privatlektion på bounce, Joe Laberos show och sova 5 nätter i vardagsrummet. Jag fick 15 pyssel med Joel och John fick lite liknande fast turer på inlines och cykel. Simon deklarerade att vi är bäst. De fick en del spelpengar eftersom det är vad de vill ha. Joel fick ett par gaminglurar som han varit och provat ut. Plus någon bok var.

Lite fika (mest godis) dukades fram till Kalle Anka & hans vänner där jag för första gången på väldigt länge lyckades hålla mig vaken.

Lite bläddrande i böcker, slösurfande och så underhöll oss fram tills det var dags att äta julegröt. Den åts tills vi nästan sprack och barnen återvände till skärmande och jag och John tog en promenad med Raffe. Förbi den där eken som nu har ett eget konto på instagram. Med månen, snö och ett gäng minusgrader var det verkligen magiskt.

Glodde på ett avsnitt av Supergirl som fortsatte på The Flash. Vi har sett det men vi ville ändå se det igen. Eftersom Simon fick nätter i vardagsrummet i julklapp så valde han givetsvis att ta en natt nu direkt. Så efter några skinkmackor för min del så bäddade vi klart och slog på avsnittet. Är det jul så är det.Kommentera