Slumpad post: Bilbesiktning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På håret

| 2019-01-01, 12:35

Sen en tid tillbaka så behöver man inte längre ha Pokémon go igång för att tillgodogöra sig steg man går, räcker med att telefonen är med – Adventure sync kallas det. Det kopplar ihop sig med Google Fit helt enkelt.

I samband med detta så lanserade de att man varje vecka på måndag 9.00 kan få en belöning. Jag har inte lyckats nå 50 km någon vecka under hösten men så i söndags kväll insåg jag att jag faktiskt inte hade supermycket kvar. SMåndag morgon tog jag en lite längre morgonrunda med Raffe. Kollade synken när jag hade 500 meter kvar hem och såg att den låg på 49,9 så jag gick hem. Kollade 8.58 och då hade inte synken slagit in så jag startade om appen.

Tji fick jag.

Påt igen gissar jag 🙂Kommentera