Slumpad post: Ett annat garnnystan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gamla kollegor

| 2019-01-22, 9:14

Ja, inte ålder räknat utan det faktum att de varit kollegor. Först ut var lunchen som var planerad att vara med en fd kollega men det blev två och en nuvarande. Mycket trevligt och inspirerande.

Middagen var planerad sen i november, med gamla rävarna. Vi sågs senast i november 2017… Har haft tre tillfällen inbokade som vi fått ställa in (vi försöker ses vår och höst). Livet som kommit emellan på olika sätt. Vi pratade om vad som hänt och händer i våra liv, gemensamma vänner/bekanta och allmänna saker. Funderingar över olika val som några stod inför. Berns asiatiska spenderade vi fyra timmar på – mycket god mat! Jag körde vegetariskt och alkoholfritt helt enligt plan.

Gillar att man kan ses sådär efter nästan 1,5 år och att det inte alls känns som så länge.Kommentera