Slumpad post: Årets mest gillade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bättre skärmdisciplin

| 2019-01-25, 6:49

När familjen senast snackade skärmar så vi att vi efter 20.00 ska försöka stänga av alla – utom tv:n där vi numera kollar på Legends of Tomorrow (efter The Flash och Supergirl).

Det är lite splittrat för min del. Älskar ju att blogga och instagramma tex, men behöver även fixa en del andra saker vid skärm (ekonomi, mejl, scoutfix etc) och ganska ofta händer dessa saker efter 20.00.

Nåja, testa kan man ju och nu är snart första vardagsveckan över. Det har gått över förväntan. Riktigt riktigt skönt att släppa allt. Första tanken är att jag kommer missa något. Andra (medveten) tanken är att det ju inte är någon som dör av att jag inte hinner det jag kanske önskade.

Det handlar ju om 24 timmar. Som vi alla har. Hur vill jag nyttja dem?Kommentera