Slumpad post: Raffe på insta #41
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny naprapat

| 2019-02-02, 15:46

Antalet olika behandlare jag har testat under 10 år är rätt stort numera. De flesta har sina egna metoder och hjälper på olika sätt. Kroppen har förändrats på många olika sätt på drygt 10 år.

Före jul råkade jag nysa (tror jag det var som utlöste det…) när jag satt i någon skum ställning och fick sen rätt ont i vissa lägen för ryggen/höften. Tänkte att det skulle gå över. Så var jag med barnen på Bounce och skulle lägga upp foten på knät (liggande i en saccosäck) och det kändes lite väl mycket.

Så funderade jag på att gå till en jag testade 2018, kollade tider men fanns inga före jul. Kollade på Benify via jobbet om vi hade avtal någonstans och hittade Spinex som ligger 5 minuters promenad från kontoret. Och vi har viss rabatt. Taget!

Nu har jag varit på ett par besök och det känns väldigt stabilt. Vi fokuserade första tillfällena på höften och den känns hyfsad nu men det finns något kvar och sen har vi kört nacke/arm/bröstrygg och frågan är om det inte börjar bli bättre. Har två övningar att göra hemma (för nacken) och det märks helt klart när jag slarvar med dem…Kommentera