Slumpad post: Ärliga recensioner?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där eken på insta #1

| 2019-02-05, 8:35

När jag skapade kontot för eken tänkte jag att jag inte skulle lägga bilderna här. De är ju så lika. Och de har förvisso varit ganska lika. Jag har haft väldigt svårt att lägga upp bilder som jag tog i höstas. Tänker instagram lite som en nutidsbildgrej, och jag hoppas att det blir sådär fina bilder längre fram, igen.

Som sagt, förvisso lika men ändå inte. Det blev rätt häftigt att titta på många bilder samtidigt. Som att man ser nyanserna bättre. De små olikheterna.

Vet inte exakt vad det är som är så lockande med eken, men jag har svårt att låta bli att gå förbi. Även John går förbi och tar bilder när jag inte är hemma. Uppskattas. I vår/sommar kanske det blir en liten picknick under den?Kommentera