Slumpad post: Fyra frågor för en typ
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett år senare

| 2019-02-12, 9:00

Sådär, då är det otroligt nog ett år sen jag klev in på Klarna som fastanställd och inte konsult. Jag hade ju ett gäng anledningar till varför och tänkte se vad som hänt.

  • Ett team – ja där har vi fladdrat runt lite i organisationen och tillhört annat team, och så har ytterligare en fd kollega kommit ombord – fantastiskt roligt att jobba ihop. 2019 landade vi som team i ett annat team och det känns mer rätt.
  • Kompetensen inom teamet är grym och på en workshop för ett tag sen då vi listade vad vi gillade att göra så insåg vi att vi verkligen fyller hela spektrat av vad vi behöver. Vissa överlapp men verkligen inte så stora.
  • Geografiskt läge har varit helt suveränt. Nära till mycket så jag har verkligen kunnat passa på att göra sånt jag gillar (morgonkaffe, naprapat, luncher etc).
  • Nytänk inom organisationen har varit ett genomgående tema under året och det är helt klart spännande att se hur man kan göra
  • Coacha team har jag fått göra men kanske inte så mycket som jag skulle vilja egentligen. Fast det ligger mest hos mig själv att jag prioriterar annat.
  • Att bidra till organisationen vet jag inte om jag gjort men jag sår små fröer lite här och var.
  • Det finns verkligen många möjligheter och vi får stötta många olika typer av team och processer”. Nu har vi dessutom hamnat i produktivitetsdelen vilket jag verkligen gillar.
  • Det har varit väldigt skönt att fokusera på en kund. Många områden såklart och mycket som finns att göra men det är enklare att prioritera.
  • Otroligt skönt att kunna jobba hemifrån oftare, men framför allt helheten i att kunna styra mina dagar enklare. Njutit mycket av det!
  • Fram till september höll jag faktiskt koll på timmarna jag jobbade och insåg att det låg inom rätt intervall. Skönt att mer fokusera på vad vi levererar, och vi har fått en hel del mycket bra feedback.


Kommentera