Slumpad post: En egen snöplog
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Morgonrundan

| 2019-02-16, 19:11

Strax efter 7-tiden gav jag och Raffe oss iväg på morgonrundan. Raffe smågläfser, gnyr och travar glatt mot gräsmattan. Han vill nästan alltid dit och det är svårt att hänga med. Inte läge att träna koppelgång kan jag lova.

Vi lekte en stund med tennisbollen. Jisses vad han tycker det är kul! Gömde lite godis i trädet och sen gick vi förbi eken och fotade. När vi närmare oss skogen så var det rätt isigt på stigarna där snön har trampats ner så vi gick bredvid så mycket vi kunde. Förbi Brotorp där jag gömde lite mer godis. Tog en annan väg än vanliga för det var så sjukt isigt och i skogen hittade vi ett lämpligt träd att gömma godis i så Raffe fick klättra lite (stammen låg ner). Vi avslutade på berget nära hemma där solen sken så där varmt och härligt. Lyckades lossa lite snö så vi kunde leka snöleken. Älskar när Raffe dansar i snö och sol!

Väl hemma åt vi frukost.Kommentera