Slumpad post: Stensjön runt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixat lite

| 2019-03-03, 15:39

Det är inte bara maten jag fantiserar om utan om allt vi/jag ska hinna göra när vi är lediga. Så jag hade en del tankar kring vad jag skulle vilja göra här hemma under lovet. Så gick dagarna och vi gjorde en del annat.

I fredags efter frukosten bestämde jag mig för att fixa i utdragslådorna i köket. Bara göra det. Inte tänka.

Så jag tömde en låda och sortera, ställde tillbaka (rensade bort några få saker) och framför allt så konsoliderade jag i burkar. Hittade tex tre påsar med valnötter (öppnade…). Fortsatte med en låda till och sen även ett skåp. Surdegarna i köket (om man bortser från vitrinskåp och “alltiallolådan”) betades snabbt av helt enkelt.

Gick till datorn och betade av lite saker där, och passade på att ringa några samtal.

  • Ringde veterinären för att få recept på fästingpiller till Raffe
  • Ringde vårdcentralen för att boka tid till mig (har några leverfläckar jag vill kolla bla) och halvårskoll för Joels astma
  • Ringde optiker för att boka tid för synundersökning

Igår fixade jag med skåp i badrummet – inte fixat sen badrumsrenoveringen och det fanns en del att konsolidera – hittade lite för många nässprayer till exempel.

Att listan över saker jag tänkte att vi skulle fixa är lååååångt ifrån klar spelar ingen roll för den finns kvar – precis som vårt hem.Kommentera