Slumpad post: Bloggen via epost
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Under veckan

| 2019-03-10, 8:22

Under veckan var jag på en del saker (flera fanns på marslistan), men den var inte lika maxad som vecka 8.

  • Efter jobbet i måndags mötte jag upp med Lotta för middag och sen vandrade vi till nån lokal där vi kollade på Open sessions med Johannes Hansen. Mycket intressant. Annorlunda format och lärorikt, även om det kanske känns främst för yngre? Vet inte, men det var en känsla jag fick.
  • Tisdag innebär oftast scoutmöte och den här gången var vi äntligen ute igen. Fokus på chiffer (min station), knopar och sen avslutande korvgrill (plus marshmallows). Simon ger nog upp scouterna nu, men jag och Joel fortsätter till efter sommarens läger i alla fall. Vi får se.
  • Mitt team hade så kallad surdegsdag och då hänger vi på vårt lugnare kontor på Ringvägen. Alltid skönt!
  • Avslutade jobbdagen med att sticka förbi Printz Publishing som hade något slags event. Bjöd på lite ost/kex/bubbel och hade sjukt många härliga böcker i sina mysiga lokaler i Gamla Stan. Lyckades hålla mig till att köpa fem böcker (sen fick man två i en goodie bag). Så nu har jag förhoppningsvis lite lättsmält litteratur!
  • Morgonkaffe som jag redan skrivit om.
  • Min naprapat var borta i slutet av veckan och jag har bestämt mig för att inte ge mig förrän jag är bra nu så jag testade massage hos Spinex istället. Gillar!


Kommentera